Villacampa diu que no plegarà demà

  0
  45
  cjb.jpg

  14/01/2013 El Consell d'administració confirma en un comunicat que "hem de continuar la nostra tasca per tal d'arribar a la solució"

  El Consell d'administració del Club Joventut de Badalona SAD ha emès un comunicat en el que afirma que "hem de continuar la nostra tasca i posar tot el que estigui de la nostra part per tal d’arribar fins a la solució".

  D'aquesta manera, l'equip directiu dirigit per Jordi Vilacampa no plegarà demà dia 15 "de forma irrevocable" com va afirmar el passat 20 de desembre a la Junta general d'accionistes, si l'Ajuntament de Badalona no complia uns acords "amb els què es van comprometre".

  El consell d'administració entén que "a dia d'avui es segueix treballant amb els representants municipals i de la Fundació Capital Europea del bàsquet" per aconseguir el "cobrament d'unes quantitats derivades de la fundació".

  Si bé les tres parts han acordat seguir negociant aquesta situació, el Joventut de Badalona SAD ha d'atendre el proper 20 de gener un crèdit contra la massa, un pagament generat després de l'inici de concurs que cal atendre forçosament.