La 1a Fira de l’Automòbil de Badalona rep 13.000 visitants

    0
    30
    1a Fira de l'Automòbil de Badalona INAUGURADA.JPG

    03/07/2012 – El gerent de Reactivació Badalona, SA, Antoni Ainoza, assegura haver superat les expectatives i anuncia que l'esdeveniment gaudirà de continuïtat els propers anys.

    Unes 13.000 persones van visitar el passat cap de setmana la 1ª Fira de l’Automòbil celebrada a la Rambla de Badalona des de divendres a la tarda. La iniciativa impulsada pel consistori, a través de Reactivació Badalona SA, i la Federació Empresarial de Badalona va obtenir uns resultats més positius del que s’esperava i, en principi, té assegurada la seva continuïtat de cara al proper any.

     

    “Ni la pluja ha aconseguit enterbolir els números de l’esdeveniment”, assegura el gerent de Reactivació Badalona, SA, Antoni Ainoza, que ha destacat les bones sensacions transmeses pels diferents distribuïdors presents a la fira: “Tots han sortit encantats. Ens han dit que en unes hores ha passat més gent per davant dels seus cotxes que en dos mesos als concessionaris”. Com bé diu Ainoza, la Rambla és un lloc habitual de passeig i això ha estat un encert per part de l’organització.

     

    Una dada molt curiosa, encara que significativa, és que, quan encara no havia finalitzat l’acte d’inauguració, divendres a la tarda, ja s’havia produït la primera venda. Dissabte es van realitzar 14 vendes més i diumenge va ser la pedra a la sabata de la fira degut a la pluja. Tot i així, el responsable de Reactivació Badalona afirma que el més important, més enllà de les negociacions i vendes in situ, ha estat l’establiment de molts contactes entre clients i empresaris.

     

    Antoni Ainoza també ha volgut posar de manifest que els esforços de l’administració local per facilitar els projectes privats com aquest són molt importants i que “Badalona ha de guanyar més protagonisme en sectors com l’automobilístic”. De ben segur, ha conclòs Ainoza, hi haurà més edicions d’aquest esdeveniment.