La CUP Badalona creu estar vetada a TeleB “per raons ideològiques”

    0
    27

    18/05/2013 – La formació política considera que no es compta amb la seva participació a espais de tertúlies polítiques televisives, tot i haver obtingut tres diputats al Parlament el passat 25N.

    La CUP Badalona ha denunciat a través d’un comunicat que Badalona Comunicació, empresa pública de ràdio i de televisió de la ciutat, ha vetat la seva participació a espais de tertúlies polítiques televisives i ho atribueix a “raons ideològiques”.

     

    La formació independentista afirma que l’ens públic convida les formacions amb representació parlamentària a participar de manera activa a debats televisius de caire polític, “però des que el passat 25N la CUP va obtenir tres diputats al Parlament, mai ha estat convidada a participar-hi”.

     

    Tanmateix, recorden que no és la primera queixa per manipulació de la informació “des que se’n va convertir conseller delegat Alberto Fernández Saltiveri, vocal de l’Institut Catalunya Futur (secció catalana de la FAES), expresident del Fórum Liberal de Catalunya i portaveu del PP al Consell Municipal de Sarrià-Sant Gervasi a Barcelona”. Acusen García Albiol d’haver-lo contractar per a “reforçar el seu perfil de propaganda més ultradretana”.

     

    Saltiveri també és el responsable, diuen, de la reestructuració de Badalona Comunicació, que va acabar amb un ERO i amb 22 treballadors acomiadats.

     

    La CUP Badalona “exigeix obtenir l’espai que li pertoca a la televisió pública de la ciutat, perquè la situació que es produeix ara és antidemocràtica i intolerable”.