Aigües de BCN bonificarà el reg d’algunes zones enjardinades de Bufalà i Canyadó

    0
    36
    Conveni Aigües Barcelona reg social 3.jpg

    02/11/2016 – Un conveni entre l'empresa i l'Ajuntament afavorirà el projecte Reg Social; l'acord tindrà vigència d'un any prorrogable.

    Aigües de Barcelona assumirà el cost de les connexions de servei d’aigua i en bonificarà el subministrament a dos conjunts de parcel·les municipals destinades a zones verdes. Es tracta de dos espais situats al barri de Canyadó i de Bufalà.

     

    A Canyadó, la iniciativa beneficiarà els parterres situats entre el carrer Eduard Marquina, 20, carrer Pompeu Fabra i carrer Jaume Ribó, que ocupen una superfície de 371 m2. En aquest conjunt de parcel·les Aigües de Barcelona bonificarà 677 m3 anuals. A Bufalà, seran els parterres situats entre immobles al carrer Doctor Robert, 192, que ocupen una superfície de 128 m2. En aquesta zona, la companyia bonificarà 233 m3 per any.

     

    Aquestes dues parcel·les estan incloses en el projecte Reg Social, una iniciativa a través de la qual l’Ajuntament de Badalona promou que les associacions de veïns s’impliquin en el manteniment de determinades zones verdes de la ciutat. L’acord tindrà una vigència d’un any, i es podrà prorrogar.