Salva Maldonado, entrenador del mes

  0
  31
  mediciembre2014.jpg

  02/01/2015 – El tècnic del FIATC Joventut ha estat guardonat per l’AEEB amb el premi de ‘Millor Entrenador Liga Endesa’ del mes de desembre.

   

  Amb un balanç de quatre triomfs i una sola derrota, Salva Maldonado ha estat escollit per l’Associación Española d’Entrenadores de Baloncesto com el millor tècnic ACB del mes de desembre.

   

  L’entrenador de la Penya ha tancat l’últim mes del 2014 amb el mateix balanç de resultats que Joan Plaza (Unicaja), però criteris com la classificació que ocupaven els rivals, la diferència final dels marcadors i el fet de jugar com a local o fer-ho a domicili li han donat el premi a Maldonado.

   

  Durant el mes de desembre, el tècnic verd-i-negre va aconseguir la seva victòria 250 a la Lliga Endesa, gràcies al triomf que la Penya va sumar contra el Bilbao Basket a Badalona (85-79).

   

  En total, Salva Maldonado ja suma 251 victòries a l’ACB, repartides en les 15 temporades que el tècnic porta fent de primer entrenador a la lliga. Dirigint al FIATC Joventut, Maldonado ha sumat 58 triomfs en 116 partits repartits en tres temporades i mitja. La Penya de Maldonado, doncs, ha guanyat la meitat dels partits ACB que ha disputat. 

   

  Actualment, l’entrenador de la Penya és el tercer tècnic en actiu amb més victòries de l’ACB, només superat per Pedro Martínez i Aíto García Reneses.