Andorra, punt de partida

  0
  Penya Andorra.jpg

  09/02/2018 – La Penya, amb el suport d’un nombrós grup d’aficionats que han omplert tres autocars, afronta aquest dissabte una altra final a la pista del Morabanc Andorra (21h). Carles Duran viurà la seva estrena a la banqueta. 

  09/02/2018 – La Penya, amb el suport d’un nombrós grup d’aficionats que han omplert tres autocars muntats gràcies al suport de Goldenpark.es i Avantgrup, afronta aquest dissabte una altra final a la lliga (21h). Andorra encetarà la nova etapa amb Carles Duran a la banqueta, que ha de servir de revulsiu per aturar una sagnia que dura ja vuit jornades. 
  El repte d’assaltar la pista del Morabanc Andorra no és gens fàcil. Primer, per les circumstàncies en què es troba l’equip i el poc temps del nou tècnic per preparar el matx. I segon, pel potencial d’un rival que es fa fort a casa, on ve de tombar el Barça (102-92) i el Madrid (89-87) i suma 7 de les 10 victòries que ja té al sarró. Els de Joan Peñaroya, a més, encadenen tres victòries seguides, ja que també van assaltar la pista del Montakit Fuenlabrada fa dues jornades (77-85).
  Al partit de la primera volta la Penya es va imposar per 103-101 després de dues pròrrogues. Els dos equips, però, han canviat peces i viuen circumstàncies ben diferents des d'aleshores. L'Andorra ha fet retocs en el seu joc interior per culpa de les lesions, amb l’arribada del pivot francès Landing Sanè, que s’ha convertit en un dels referents (14,4 de valoració). L’aler Jaka Blazic, el base Albicy o els exverd-i-negres David Jelinek i John Shurna són altres jugadors a tenir en compte per a un partit que precedirà un parèntesi de quasi tres setmanes per culpa de la copa i d’una nova finestra FIBA. Sergi Vidal, que va ser baixa la darrera jornada per una tendinitis a l'abductor, segueix sent dubte.