CiU proposa recuperar la tarifa veïnal durant tota la setmana al pàrquing de Canyadó

  0

  06/07/2013 – Fa un parell de setmanes que l'aparcament ubicat a l'antiga fàbrica del Cristall ha tornat a entrar en funcionament, però només durant caps de setmana i festius.

  El president del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha sol·licitat que es permeti l’estacionament de cotxes també de dilluns a divendres al solar del Cristall, que ja enguany s’ha habilitat com a aparcament vigilat per als caps de setmana i festius de la temporada de platja.

   

  CiU proposa que s’ampliï el servei i que es recuperi la fórmula que es va posar en pràctica l’any passat, que consistia en un abonament mensual de 15 euros pels veïns de la zona, la qual cosa els permetia aparcar sense limitació d’horaris tots els dies de la setmana a l’espai, que quedava vigilat, mentre que la resta d’usuaris tenien una tarifa per hores i una limitació horària per a l’estacionament en el recinte.

   

  CiU considera que “si ja s’ha arreglat una part del solar, es pot ampliar l’oferta actual i resoldre els problemes d’aparcament en aquest barri proper a la platja, els veïns del qual es veuen agreujats amb l’arribada del bon temps”.

   

   

  El president del grup de CiU ha instat el govern a iniciar, a través d’ENGESTUR, converses amb l’associació de veïns del barri, en les quals participaria també la regidoria del Districte 1, liderada per la convergent Mercè Rius. Falcó confia que la solució tècnica detallada es pugui consensuar en els propers dies, i que a partir de l’acord els veïns de la zona puguin tenir menys problemes d’aparcament durant aquests mesos de majors dificultats per a trobar lloc on deixar el cotxe, gràcies a l’ampliació del servei  actualment previst per a l’aparcament del solar.