Dos veïns organitzen un concert solidari i recullen 500 quilos d’aliments

  0
  DSCF2106.JPG

  24/09/2014 – La plaça Illa dels Músics, al barri de La Pau, va viure dissabte tota una tarda de concerts amb un total de vuit actuacions diferents.

  La plaça Illa dels Músics, al barri de La Pau, va acollir dissabte un concert solidari obert a tota la ciutadania que va recaptar 500 quilos d’aliments destinats a les persones més necessitades de la ciutat. Des de les quatre de la tarda i fins quasi la mitjanit, vuit grups de música de tots els estils van passar per l’escenari: des del rock fins al flamenc, passant pel punk. La jornada, a més, va estar amenitzada per un taller de maquillatge i fins i tot es va sortejar una samarreta del FIATC Joventut firmada per tots els jugadors que, finalment, va anar a parar a les mans d’una afortunada nena de 8 anys.

   

  L’acte solidari, organitzat per dos veïns de la ciutat a títol particular, va comptar amb el recolzament de diferents comerciants i hostelers de la zona, del PSC, Iniciativa i CiU, a més de la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, que va aportar la infraestructura per fer possible el certamen.