El Centre i Dalt la Vila guarneixen les seves façanes

  0
  76
  IMG_4906.JPG

  21/06/2016 – Amb motiu del 16è concurs 'Fem de Badalona un gran badiu', que a més va homenatjar a la veïna Amelia Lizarte amb el programa d'activitats 'A tot gat!'.

  Amb motiu de la 16a edició del 'Fem de Badalona un gran badiu', els barris del Centre i Dalt la Vila han viscut del 9 al 19 de juny diverses activitats al voltant del concurs de decoració de façanes, com així el taller d'ungüents amb plantes aromàtiques i el guarniment de les pilones del carrer Francesc Layret amb motiu del Dia sense Cotxes.

   

  El concurs de decoració de les façanes va tenir cita el passat cap de setmana, 18 i 19 de juny, que va anar acompanyat d'una exposició de plantes singulars des de l'Oficina de Turise, una catifa de flors i l'intercanvi  d'esqueixos i plantes des del carrer de la Mercè.

   

  Però com a novetat d'enguany, Dalt la Vila ha celebrat 'A tot gat!', una proposta cultural i animal amb l'objectiu d'homenatjar a la veïna Amelia Lizarte amb 80 anys de vida, més coneguda al barri com la senyora dels gats per conviure durant molts anys amb aquests animals. La jornada va estar destacada per la construcció, davant de la casa d'Amelia situada al carrer de la Costa, número 24, d'un gat enorme amb una cua de 50 metres que arribava fins al carrer de la Font. L'obra va ser idea de Dionís Orrit, Ricard Carnicero i Joan Sansa.

   

  A més a més, també la plaça Constitució es van instal·lar una fira amb artesania, biblioteca i tallers infantils, entre altres, tot relacionat amb els gats, com així també una exposició col·lectiva d'art, contacontes, lectures dramatitzades i una cercavila amb els Bufons del Toc per diferents punts del barri de Dalt la Vila.