El CTT Badalona fitxa Antoni Prados per consolidar-se a Divisió d’Honor

  0
  55
  Captura de pantalla 2017-07-14 a las 14.49.40.png

  14/07/2017 – El club de tennis taula ha aconseguit l’ascens a la segona màxima categoria estatal i ara vol seguir creixent.

   

  La temporada vinent, Badalona respirarà tennis taula del més alt nivell. El Sosmàtic ha de disputar la Divisió d’Honor nacional, segona màxima categoria d’Espanya, després de l’ascens certificat per Pere Navarro, Àngel Carrión, Adrià Fernández, Jordi Miranda i Joan Moregó.

   

  El CTT Badalona només és un esglaó per sota de la Superdivisió, l’elit estatal del tennis taula. Per tal de consolidar el bloc a Honor, el club ha lligat un reforç de qualitat per la primera plantilla.

   

  Antoni Prados, provinent del CN Mataró, club on es va formar i on ja va disputar alguns partits a Divisió d'Honor amb un 70% d'efectivitat, aterra al Sosmàtic. Prados, a més, ha guiat el seu equip de Primera fins a la fase d'ascens amb 30 partits guanyats (83%).

   

  La nova incorporació blava també ha assolit tres medalles d’or per equips en campionats d’Espanya. “Estic molt content d’haver fitxat pel CTT Badalona i il·lusionat per afrontar el repte que se li presenta al club”, assegura Prados.

   

  De cara al curs vinent, al Sosmàtic li espera un sistema de competició format per dos grups de 12 equips. Tocarà viatjar molt, ja que a Divisió d’Honor hi ha clubs repartits per Granada, Sevilla, Màlaga, Alacant, València, Balears, Catalunya, País Basc, Santander, Madrid i Galícia.