0
    29
    59.JPG

16/06/2014
    El Badalonès B, l'últim sènior badaloní en joc, es va proclamar campió de la 3a Catalana

El Badalonès B, l'últim sènior que encara estava competint, es va convertir en el campió de la 3a Catalana en derrotar a l'Olesa a La Plana per 77 a 61

D'aquesta manera, els de Quim Solà, que ja havien aconseguit fa setmanes l'ascens de categoria, tanquen una temporada excepcional convertint-se en el millor dels 111 equips de la categoria.

Sobre la pista no hi va haver color, i des de l'inici els Dimonis van posar la directe per decidir la final. Amb una defensa molt sòlida, i amb 8 triples abans del descans, els locals van marcar el camí del triomf. Al 1r període en van arribar 4, amb menció especial per Armand Solé, que va anotar 9 dels 21 punts del seu equip en el quart (21 a 10).

Amb les rotacions el nivell no va baixar, i mitjançant 3 triples seguits (2 d'Ors), els vermells duplicaven el seu rival (32 a 16) per arribar al descans 40 a 25 amb 5 punts seguits de Marin.

A la represa l'encert del Badalonès B va baixar i en el serial de tirs lliures l'Olesa es va mantenir viu (57 a 47 min 30). A l'inici de l'últim quart però, una cistella de Solé, i un 2+1 amb antiesportiva sobre Marin va acabar de dinamitar les opcions dels visitants (68 a 51) que no van deixar de lluitar fins el final.