La marca H&M s’instal·larà al Màgic Badalona la propera tardor

  0
  84
  magic.JPG

  14/06/2013 – L'empresa sueca ja ha confirmat l'arribada al centre badaloní; encara es desconeixen la data exacta i el local on s'establirà la botiga.

  La marca de roba H&M va fer públic fa pocs dies que la propera tardor inaugurarà tres establiments en tot l’estat espanyol. Un d’ells serà a la ciutat de Badalona, en concret al Centre Comercial Màgic. Fa temps que es rumorejava i així ha quedat confirmat aquesta mateixa setmana tant per part de l’operador com per part de les instal·lacions badalonines. El que encara no és sap de forma oficial són la data exacta de l’obertura ni la situació dins el propi centre. A priori, tenint en compte el tamany de les botigues que la marca sueca acostuma a instal·lar i els espais disponibles a l’interior del Màgic, el local més adequat i previsible podria ser el que fins fa poc ocupava el DelRio.

   

  Queda confirmada, doncs, una de les dues grans arribades al parc comercial badaloní dels propers mesos. L’altre serà la instal·lació d’un nou operador de super/hipermercat. El nom que sona amb més força per establir-se, previsiblement a l’altre gran espai buit que va deixar el karting, és Mercadona. Tot i així, des del Màgic no es volen donar noms ni dates. El que sí és segur, és que aquestes novetats estan començant a generar molt de moviment. Admeten que algunes botigues han tancat recentment, però afirmen que la dinàmica només pot millorar amb l’arribada de dues grans marques.