La Mora s’aixeca contra la desaparició del seu tram de platja per la reparació del col·lector

  0
  97
  col·lector.jpg

  06/03/2017 – L'AMB està instal·lant un dic de contenció per evitar futurs desperfectes al col·lector, unes obres que estan fent desaparèixer la platja; veïns del barri es manifesten per demanar que s'aturin.

  Desenes de veïns de la Mora han sortit al carrer aquest diumenge i han aturat el trànsit amb una marxa lenta per demanar que s'aturin les obres al col·lector de Llevant que està fent desaparèixer el tram de platja de poc més de mig quilòmetre del qual disposa el barri. Una platja que cada any es veu afectada pels temporals i que no és la primera vegada que desperta les queixes ciutadanes.

   

  Aquest dilluns, els treballs a la línia de costa de la zona estaven aturats. I és que ahir la regidora del districte, Agnès Rotger, el responsable de Medi Ambient, Àlex Mañas, i el tinent d'alcalde Jose Téllez es van personar a la mobilització veïnal i es van comprometre a aturar la construcció del dic de contenció i exigir el trasllat del col·lector. Una obra que està sobre la taula des de fa temps i que permetria l'ampliació de la platja i del passeig marítim cap a Sant Adrià.

   

  Àlex Mañas retreu que no s'hagin consensuat amb l'Ajuntament les soluciones a executar. Fins ara, les administracions implicades estaven col·locant roques en forma de dic per protegir el col·lector. No obstant, des del govern consideren que cal trobar alternatives que no afectin la platja i deixin al veïnat sense 600 metres del litoral.