Mocadorada i crits de “Gallardo dimissió”

  0
  35
  mocadorada.jpeg

   

  30/10/2016 – En el minut 19'03 de cada part del partit Badalona-Mallorca B, l'afició escapulada ha manifestat una enérgica protesta contra l'ajuntament de la ciutat i la regidora d'Esports.

   

   

  En el minut 19'03 de cada part del partit Badalona-Mallorca B, l'afició escapulada ha manifestat una enérgica protesta contra l'ajuntament de la ciutat i la regidora d'Esports.

   

  Si dijous quedava clar el desacord entre el Badalona i l'Ajuntament, amb la unànime votació en contra de la proposta de conveni d'ús de l'estadi per part de l'assemblea de socis del club escapulat, diumenge la majoria dels assistents al partit que s'ha disputat a la Travessera de Montigalà entre el Badalona i el filial del Mallorca han escenificat la seva protesta amb una mocadorada i demanant la dimissió de la regidora d'Esports, Maria Gallardo. Els mocadors blancs han onejat a la graderia de mecanotub en el minut 19 amb tres segons de cada part -prenent com a referència l'any de fundació del Badalona, 1903- i els crits de reprovació a la gestió municipal s'han fet escoltar.