Qui és Jofre Clofent, el nou gerent de l’Ajuntament de Badalona?

  0
  103
  Després d’un llarg procés amb diversos entrebancs i varis noms sobre la taula,  l’Ajuntament de Badalona ha incorporat a la seva estructura la digura d’un gerent. És el primer cop que el consistori incorpora aquest perfil que serà el responsable de la direcció, gestió, control intern, organització tècnica i administrativa de l’organització.
  Jofre Clofent Calsapeu, Jofre Clofent Calsapeu, és Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i funcionari de carrera de l’Administració Local. Al llarg de la seva trajectòria professional ha estat lletrat de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya i cap del servei de Contractació de l’Ajuntament de Premià de Mar (2007-2020) i de Badalona (2020-2022). També ha desenvolupat responsabilitats professionals amb els consells comarcals d’Osona o el Maresme, i l’Ajuntament de Molins de Rei, el Masnou o Alella.
  Exerceix la docència en matèria de contractació pública per al Servei d’Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya o en el Màster de Contractació Pública Avançada de la Universitat de Barcelona.
  Abans de la seva incorporació a l’Ajuntament de Badalona ha estat secretari general i cap de Qualitat Administrativa de l’Ajuntament de Premià de Mar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí