Redades policials a dos conflictius bars que despertaven queixes veïnals

  0
  redada.jpg

  15/02/2017 – Mossos i Guàrdia Urbana van intervenir a dos establiments de Llefià i Puigfred, on van requisar diverses drogues, armes i fins i tot un bat de beisbol.

  Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana van protagonitzar el passat dia 3 una doble redada a dos bars de Badalona que havien despertat nombroses queixes veïnals per l'augment d'aglomeracions i de baralles provocades per la seva clientela. Les entrades es van produir als barris de Sant Mori de Llefià i al barri de Puigfred.

   

  Una d'elles, concretament, va ser al carrer Manuel Moreno Mauricio, en el qual s'haurien aixecat sis denúncies per tinença de substàncies estupefaents: una per marihuana i cinc més per cocaïna. També es va requisar una navalla i un bat de beisbol entre els usuaris de l'establiment.

   

  El segon escorcoll es va produir al carrer Aribau, on es va detenir una persona que acumulava requeriments de la Justícia. També es van interposar denúncies per possessió de cocaïna, haixix i marihuana. Com a l'altra bar implicat, es va requisar un arma blanca.