Un càstig excessiu (2-0)

0
    21

17/04/2014 – El Badalona fa un partit seriós a Elx, però els seus mèrits no s'acaben traduint en el marcador. Un gol en pròpia porta de Castillo capgira el partit i en el tram final els locals sentencien al contracop.

17/04/2014 – El Badalona va fer un partit seriós a Elx, però els seus mèrits no es van acabar traduint en el marcador. Tot i la llarga llista d’absències (fins a 7, Abraham Enric, Bermudo, Costa, Negredo, Gómez i Lázaro) els de Piti Belmonte van competir contra un dels millors equips de la lliga. Un Elx en ratxa que s’ha enfilat fins a les posicions de promoció i que no sap el que és perdre a casa. La sort, però, no va aliar-se en aquesta ocasió amb els escapulats, que van fer-se l’1-0 en pròpia porta i que quan van buscar l’empat van encaixar el 2-0 en un contracop.  Un càstig excessiu en un partit que, això si, va servir per veure el debut d’un altre jugador del juvenil: Esteve Monterde. Els escapulats es queden amb 43 punts a l’espera del que facin la resta de rivals, tot i que el coixí respecte de la zona de perill és prou tranquil·litzador. La pròxima cita pels de Piti Belmonte, el dissabte 26 d’abril al camp del Centenari contra el Vila-real B.

El Badalona va protagonitzar una molt bona primera meitat, especialment en uns minuts inicials en què va sortir molt ben plantat damunt del terreny de joc, controlant la situació. Una bona centrada del davanter del juvenil Draman, que va estrenar titularitat, va ser el primer avís. Boniquet no va arribar a la rematada per ben poc. Poc després Velillas, sempre incisiu, ho va provar de lluny, però la gran ocasió dels de Piti Belmonte va arribar al quart d’hora de joc, en un bon contracop provocat per una recuperació de Joaquim. La jugada va culminar amb una canonada al travesser de Draman, que no va desentonar gens en el seu segon partit amb el primer equip. L’Elx, com era d’esperar, va reaccionar i va posar setge a la porteria de Marcos, però el Badalona, seriós, va saber defensar-se amb ordre. La única nota negativa dels primers 45 minuts van ser les tres targetes grogues a Maestre, Velillas i Draman.

En la represa el matx es va mantenir sota els mateixos paràmetres, i fins i tot el Badalona va tornar a tenir una bona ocasió per trencar l’empat a zero. Velillas, tot sol dins l’àrea, no va fer un bon control quan ho tenia tot de cara per fer el 0-1. La mala sort, però, va frustrar tot el treball dels escapulats, quan en una centrada d’Iván Agudo Joan Castillo, a l’intentar refusar, va marcar en pròpia porteria. Els escapulats van fer un pas endavant per buscar l’empat i van tenir algunes bones aproximacions a la porteria de Diego, a peus de Boniquet, Lolo o Draman, tot i que també van poder encaixar el 2-0 amb un espectacular xut de Sergio León des de la frontal de l’àrea que va anar al travesser.

La millor ocasió escapulada va ser una rematada de Fran Grima després d’una gran acció per la banda esquerra de Maestre, que Diego va aturar amb una gran intervenció, però malauradament qui va sentenciar va ser l’Elx.  Aprofitant que el Badalona estava abocat a l’atac, en un contracop Sergio León es va quedar sol davant Marcos i va definir amb sang freda (2-0) per enllestir un partit on els de Piti Belmonte no van merèixer perdre.  Els darrers minuts ja van ser de tràmit excepte per al jove Esteve Monterde, que va entrar per Puigdollers i va poder gaudir dels seus primers minuts a segona B amb el primer equip del Badalona.

FITXA TÈCNICA:

Elx Ilicitano (2): Diego, Miguel Ángel (Nacho Porcar, 74’), José Ángel, Charlie, Marín, Samu (Nico, 50’), Sergi, Omgba, Migue García, Jairo (Iván Agudo, 37’) i Sergio León.

CF Badalona (0): Marcos, Ferrón, Fran Grima, Castillo, Cárdenas, Mestre, Velillas (Lolo, 61’) Puigdollers (Esteve Monterde, 80’), Draman, Joaquim i Boniquet.

Gols: 1-0 Castillo en pròpia porteria (57’) i 2-0 Sergio León (78’).

Àrbitre: Abraham Domínguez Cervantes. Va ensenyar targetes grogues a Velillas, Maestre i Draman, del Badalona.