Un festival itinerant d’artistes que recorren el Mediterrani i Àfrica fa parada al Port

  0
  IMG_4301.JPG

  09/09/2016 – El Port de Badalona és l’ #Escala10 del Festival Itinerant a la Vela Festina Lente, una proposta cultural que va partir de França el passat maig.

  El Port de Badalona és l’ #Escala10 del Festival Itinerant a la Vela Festina Lente, que fa referència a la locució llatina “Afanya’t Lentament”. Es tracta d’una proposta cultural que parteix de Sète, a França, el maig del 2016 i que es proposa recórrer l’oest del Mediterrani, el Nord d’Àfrica i tornar a la Bretanya francesa l’agost del 2017.

   

  Aquest col·lectiu d’artistes (músics, malabaristes, pallassos, cantants,…) ofereix el seu Festival divendres, dissabte i diumenge en la placeta del Port de Badalona que connecta amb el passeig marítim. Les propostes artístiques comencen a les 19.00h i acabaran al voltant de la mitja nit. Cada jornada variaran, ja que programen espectacles de les 25 persones que formen la flota itinerant, tots artistes i mariners alhora,  a la que sumen propostes locals.

   

  L’objectiu del projecte és crear col·laboracions sostenibles amb els organismes i entitats que troben en la ruta i vincles amb els grups que aposten per l’economia local i de proximitat. Durant els tres dies faran tallers gratuïts de dansa, teatre, música reciclada, Human Beatbox i navegació.