Victòria coral (92-70)

0
    28

28/10/2012

El Fiatc Joventut ha guanyat al Múrcia per 92 a 70 en un partit que han valorat 119, 5 jugadors -de totes les posicions- han passat de 10 punts, i l'equip ha repartit 19 assistències.

El Fiatc Joventut s'ha fet fort a casa i ha vençut l'Ucam Múrcia per 92 a 70 en la tercera victòria de la temporada a l'Olímpic.
    Els de Salva Maldonado han tornat a practicar un joc d'equip en el que tots els jugadors coneixen el seu rol i s'ajuden remant en una sola direcció.

Oliver posant el cap, Ehambe sempre amenaçant des de la cantonada, Llovet lluitant i el públic gaudint de l'espectacle de l'equip.
    L'únic jugador que encara no ha encaixat és Pere Tomàs, que ha evidenciat que encara li falta rodatge, però ha marxat a casa amb una extraordinària ovació.

La Penya ha tingut jugadors protagonistes en totes les posicions, i ho ha fet des del principi. De fet els verd-i-negres han guanyat tots els quarts i han aiguat la tímida reacció del Múrcia, que s'ha posat a 9 punts al tercer quart, amb la mateixa recepta que a la resta del partit.

Des de bon inici el guió ha anat com preveia la Penya i la intensitat i l'encert s'han traduït al marcador (21 a 13).
    Lluny de produir-se una reacció murciana, els verd-i-negres s'han seguit trobant còmodes i han mantingut a ratlla Marcus Lewis, la referència dels visitants.

Oliver al principi del quart (37 a 19) i Fisher al final (47 a 30) han posat les màximes de la primera part que Jasen i Lewis han salvat abans del descans (49-34).

A la tornada dels vestidors, la Penya ha aguantat la sortida dels "pimentones" que amb una cistella de Barlow s'han posat a 9 (51 a 42) però novament Ehambe, obrint el camp des de la cantonada, ha acabat amb la reacció visitant.

A partir de llavors, cadascú ha tornat a fer el que sap fer. Oliver a sumar des del tir lliure, Quezada a buscar les seves opcions, i Trias, que portava dos partits sense jugar, ha estat molt atent en defensa i present als contraatacs.

Amb la màquina engreixada, l'escletxa s'ha tornat a fer gran en només 3 minuts (66 a 50) i ha esta insalvable.