Vives: “Si fos aficionat estaria fotut”

  0
  104
  JOV-BAR (4).JPG

  21/10/2013
  El director de joc verd-i-negre no va amagar la decepció per la derrota però alhora va assegurar que el joc d'ahir "ens donarà energia per seguir endavant"

  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, va mostrar la decepció per la derrota contra el Barça en un partit que "teníem guanyat però vam deixar escapar". 

  El director de joc verd-i-negre va explicar que "fa molta ràbia perdre amb aquest ambient al camp" i que "si fos aficionat estaria fotut", però alhora va poder treure la part bona del joc de l'equip i va assegurar que el que va passar en el derbi d'ahir "ens donarà energia per seguir endavant".

  Per Vives, si bé va coincidir amb Maldonado en dir que "no hi ha res a recriminar" no va amagar que l'equip havia comès una sèrie d'errors que "ens van costar el partit". "No vam saber aturar el joc d'en Marcelinho al tram final i no vam tenir les idees clares en atac", va puntualitzar el base. 

  Per últim, el jugador del planter també va voler destacar el suport de l'Olímpic, que "Va estar sensacional i que serà clau per aconseguir victòries".