El saló del Manga redefinirà el nou “Dimoni” verd-i-negre

    0
    36
    Manga Presentació.jpg

    25/10/2013
    El saló organitzarà un concurs per redissenyar el mític "Dimoni" dels anys 90

    El passat dijous 24 d’octubre va tenir lloc la presentació del XIX Saló del Manga a la Casa Àsia de Barcelona, dins del Recinte Modernista de Sant Pau.

    A la roda de premsa, hi van assistir el president del Club, Jordi Villacampa, acompanyat de Ricard Palou, Conseller de Comunicació, i de Quim Arqué, de l’Àrea de Màrketing.

    En l’acte, el director de FICOMIC, Carles Santamaria, va explicar les novetats d’aquesta nova edició amb l’objectiu de superar els 110.000 visitants de l’any passat, ampliant amb un total de 35.000 metres quadrats el seu espai a la Fira de Barcelona.

    La temàtica d’aquesta XIX edició serà l’esport i per aquest motiu el FIATC Joventut tindrà un paper rellevant en l’organització d’un concurs on sortirà la nova mascota verd-i-negre, en una versió renovada del mític "Dimoni" de la dècada dels anys 90.

    El Club tindrà un stand per donar a conèixer l’entitat amb nombrosos productes de la Penya des del dijous 31 d’octubre al 3 de novembre.

    L’atracció principal serà la visita d’alguns jugadors del primer equip el proper dijous 31 d’octubre a les 13h. a l’espai del Club al XIX Saló del Manga.