La Penya en versió Dr. Jekyll y Mr. Hyde

0
32

Una Penya totalment desconeguda als primers trenta minuts, remunta un -20 contra l’Ulm per revifar un partit totalment mort.

No és com comença sinó com acaba, però no sempre es pot guanyar en deu minuts. Amb l’últim precedent a la memòria – derrota en els vuitens d’Eurocup l’any passat – tornar a ensopegar dues vegades amb la mateixa pedra era impensable contra un equip inferior en quant a plantilla. El Rathiopharm Ulm ha sortit decidit a per la victòria, demostrant que el joc ràpid i ofensiu els hi anava bé. Klepeisz i Dos Santos han estirat la primera distància al marcador (13-18), en què la Penya només ha trobat accions a partir de Tomic. La desconnexió verd-i-negra ha estat total al segon quart, perduda i sense idees en atac (3/14 en tirs de camp i 6 pèrdues) i permetent que els alemanys marxessin +11 al descans. A la represa, amb sensacions de només poder millorar, els de Carles Duran patit un 6/10 en triples per veure’s 20 avall (39-59). Amb res a perdre i molt a demostrar per la propera cita que cita, que arriba en qüestió de dies, la Copa del Rei, el Joventut ha demostrat que pot refer-se de situacions adverses i donar un cop de caràcter al partit. Un històric parcial de 27-11, liderat pel motor Joel Parra i l’estrella Ante Tomic, han posat la Penya per davant, 75-72 a falta de tres minuts pel final. Els de Carles Duran no han donat opció a la reacció de l’Ulm, que l’han col·lapsat per complet amb una gran defensa col·lectiva, per sumar una altra victòria a Eurocup. Victòria per 82-76 que donarà confiança.