Així torna de l’aturada nadalenca el Montgat B

  0
  30
  didac.JPG

  10/01/2014
  El Montgat B ha et un bon 1r tam de lliga i ara afronta la part més difícil de l'any

  De la mà de Dídac Garcia, l'entrenador del Montgat B, coneixem com ha tornat l'equip a la feina després d'una dies de festa
   

  Aquesta aturada de gairebé un mes, ha anat bé per recuperar jugadors, o malament perquè us ha tallat el ritme?
  Jo diria que mentalment ha ajudat molt acabar en victoria al derbi, just abans de nadal. No crec que ens hagi perjudicat més que a altres equips l'aturada, així que la dono com a bona. Tenim un jugador lesionat (clavicula) de l'ultim partit, que esperem tenir recuperat per principis de febrer, i bona part de la recuperació haurà estat sense partits, aixi que també es positiu.

  Quins són els vostres objectius a curt termini?
  L'objectiu a curt i mitja termini es parar el cop! El calendari dels 7 proxims partits és el més dur possible. Juguem contra els 6 primers i contra el Claret (que haurà recuperat ja als lesionats que han fet que baixes el nivell). Haurem de lluitar els partits per intentar esgarrapar algunes victories, però per calendari és previsible que baixem posicions a la taula el proxim més i mig, i després tornem a recuperar-les.

  Des de l'inici de temporada fins ara, que és el millor que ha fet l'equip?
  El millor que hem fet, és anar acoplant les noves peces a l'equip, i establir nous rols pels nous jugadors i els que van participar en l'ascens. Som un equip de 12 jugadors, on la majoria venien de rols de 25-30 min als seus equips, i que per matematica ara no pot ser aixi. Poc a poc s'assumeixen els rols amb més naturalitat i per altra banda el temps juga al nostre favor, a l'hora d'anar-nos coneixent i treure més rendiment de cada jugador.

  Què és el que més ha de millorar?
  Hem de millorar en ser més regulars i durs mentalment, i jugar cada partit al màxim a nivell de intensitat i concentració. Tendim a tenir bons minuts a tots el partits, pero això no es suficient per guanyar a rivals veterans que son més constants en el joc. 

  Un propòsit pel 2014?
  Seguir en la linia de creixement com a equip, i sigui quin sigui el nostre balanç victories-derrotes o posició, que poguem estar orgullosos de la feina feta com a EQUIP. L'exit personal ens arribara si l'aconseguim com a equip.