Albert Oliver: “Guanyarà qui sigui consistent més minuts”

  0
  11
  Nº 82.jpg

  09/10/2012

  El base verd-i-negre creu que el Manresa "va de menys a més" i que tot i que la Penya ja ha guanyat 2 cops contra els del Bages "els partits contra ells sempre són molt difícils".

  Albert Oliver està fent un inici de lliga extraordinari. Amb un encert per sobre del que és habitual -promitja 18 punts i 6 assistències amb un 61% en tirs de campha fet jugar l'equip substituint Corey Fisher i la seva veu dins del vestidor, formant tàndem amb la de Savané, guia l'equip amb un discurs clar i coherent.

  "Em trobo molt a gust amb tot. Amb el club, els jugadors i els entrenadors", explica Oliver, que creu que "la nostra base sempre han de ser els entrenaments. Tant si guanyem com si perdem". Un missatge des de la lògica que no defuig de la capacitat analítica per fer millorar un equip molt ambiciós. "Qui sigui més minuts consistent el diumenge és el que guanyarà", adverteix Oliver que avisa que "tot i que el Manresa va fer una segona part dolenta, venen de fer-ne 48 a la primera. Nosaltres esperem un Manresa concentrat els 40 minuts". 
  Tot i que la Penya d'aquest any ja ha guanyat dos cops a l'equip del Bages, a Sant Julià "on se'ns va aparèixer la verge" i a les semifinals de la lliga catalana, "els partits contra ells sempre són molt difícils", confessa el base que pensa que "van de menys a més i són millors que a la jornada 1".