Àlex Pastor es reuneix amb el conseller d’Interior, Miquel Buch

  0
  46

  L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, es va reunir ahir per la tarda amb Miquel Buch a la seu de la Conselleria d’Interior per millorar la seguretat de la ciutat. Aquest ha estat acompanyat pels Tinents d’Alcaldia Jordi Subirana i Rubén Guijarro i a la reunió també ha estat present el director general dels Mossos d’Esquadra, Andreu Martínez.

  Pastor va traslladar al conseller d’Interior la necessitat de reforçar el servei policial dels Mossos d’Esquadra amb l’augment d’efectius. També va proposar vigilar més les zones d’oci de Badalona per tal de millorar la sensació de seguretat.

  Una de les propostes més destacades de la reunió d’ahir va ser la possible creació de la Unitat de policia judicial de proximitat de la Guàrdia Urbana de Badalona. D’aquesta manera la policia local podria intervenir més eficaçment en determinats delictes de proximitat, com ara investigacions per crema de contenidors o furts.

  Inseguretat ciutadana

  Les queixes veïnals s’han fet notar des de fa setmanes entre els ciutadans i ciutadanes de Badalona. Les xarxes socials es troben plenes de fotografies i denúncies dels actes vandàlics de la ciutat. Els badalonins demanen més presència policial i conseqüències per qui ocasione aquests disturbis.

  En finalitzar la reunió l’alcalde de Badalona ha declarat que “la seguretat a la nostra ciutat és un assumpte prioritari, per això és una de les primeres reunions que hem volgut convocar. Hem exigit al Conseller més presència de Mossos d’Esquadra i millor coordinació amb la Guàrdia Urbana en els punts de la ciutat que més presència policial necessiten i tenim el compromís que aquest reforç es materialitzarà al polígon de Can Ribó i a barris com Llefià i Sant Roc”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí