Badalona demanarà al Govern promoure l’ocupació de persones amb discapacitat

  0
  30

  25/07/2012 – El Ple va aprovar ahir una moció per demanar al Ministeri d'Ocupació de Fátima Báñez la promoció de polítiques de treball per a persones amb discapacitat.

  El Ple de l'Ajuntament de Badalona va aprovar ahir una moció per demanar a la ministra d’Ocupació, Fátima Báñez, la promoció de polítiques d'ocupació per a persones amb discapacitat. De forma unànime, els quatre grups municipals van manifestar la imprescindibilitat de què l'Estat aporti els recursos econòmics suficients per a donar compliment a allò que dicta la normativa en concepte de subvencions, i la intenció de comunicar-ho a través d'una carta a al Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

   

  De la mateixa forma, el plenari creu adient potenciar clàusules socials en la contractació pública d'aquest mateix Ajuntament que permetin una discriminació positiva en la compra de serveis i productes que produeix el Tercer Sector i de manera especial els centres especials de treball. Anualment, el consistori farà pública una quota de reserva en aquest concepte.

   

  Per últim, la moció determina establir un sistema de seguiment que permeti conèixer els contractes realitzats a partir de les clàusules socials i de manera especials els contractes reservats als centres especials de treball.