Badalona obre la Cavalcada de Reis a la participació dels infants de la ciutat

  0
  11
  Cavalcada de Reis.jpg

  03/11/2016 – Obert el termini perquè els nens i nenens de entre 8 i 12 anys formin part de les carrosses del dia 5.

  Aquest dimecres s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells nens i nenes que vulguin participar a la Cavalcada de Reis 2017 de Badalona i que aniran a dalt de les carrosses. Al sorteig públic poden participar-hi tots els nens i nenes de Badalona que tinguin entre 8 i 12 anys el dia 5 de gener de 2017 i se n’escolliran dos grups: 12 infants de 8 i 9 anys, que aniran a dalt de les carrosses dels Reis; 40 nens i nenes de 10 a 12 anys, que aniran a dalt de les Carrosses Dolces.

   

  Per presentar la sol·licitud cal omplir el formulari que apareixerà al portal web www.badalona.cat, a partir de les 10 hores de dimecres 2 de novembre, i fins al divendres dia 18 de novembre a les 10 hores. També es pot fer la petició de forma presencial al Departament d’Atenció al Ciutadà.

   

  El dilluns 21 de novembre es publicarà al web de l’Ajuntament dues llistes definitives dels nens i nenes que han fet correctament la sol·licitud, i se’ls assignarà un número correlatiu segons l’ordre d’entrada de la sol·licitud. Aquest número és el que servirà el dia del sorteig per escollir els nens i nenes guanyadors.

   

  El dijous 24 de novembre, a les 17.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver, es farà el sorteig públic davant del secretari de l’Ajuntament o persona en qui aquest delegui.