Convocat el 10è Concurs de Poesia per a gent gran

  0
  40
  Poesia.jpg

  15/09/2016 – Destinat a persones de 50 anys o més.

  Un any més l'Associació de Badalona Poètica convoca el Concurs de Poesia i Narrativa per a persones grans, i enguany arriba a la desena edició. El certamen, que és obert fins al 15 d'octubre, està destinat a totes aquelles persones que tenen 50 anys o més i cada participant pot presentar un poema i una narrativa amb temàtica inèdita i lliure, sigui en català o castellà. Pel que fa al jurat estarà format per persones arrelades a la cultura  de la nostra ciutat i escollirà 10 treballs de cada modalitat, d'entre els quals, sortiran els tres guanyadors, que rebran la Venus de Badalona, l'Àmfora romana o la Llàntia d'oli.

   

  A més a més, cada finalista rebrà un diploma i el llibre amb els treballs escollits pel jurat. Destacar que amb motiu del desè aniversari d'aquest concurs, s'ha convocat un premi especial que consisteix amb les mateixes bases, però els treballs només han d'estar relacionats amb la ciutat i sota el títol de Badalona.

   

  Recordar que les obres s'han d'enviar a [email protected], i a l'apartat de correu número 293, 08910 de Badalona o a la bústia del número 14 del carrer de la Mercè.