Dani Martí interessa pel centre del camp

  0
  57
  IMG_0906.jpg

  06/07/2012 – El mig centre -que ja va militar al Badalona- i el club estan interessats en arribar a un acord, però de moment les postures d'ambdues parts semblen massa distants

  Després de jugar una temporada al Conquense, Dani Martí vol tornar a jugar a Catalunya. El mig centre és un jugador competent i coneixedor de la categoria, que va militar durant diverses temporades al Sant Andreu, on va arribar a ser un dels grans referents i capitans del conjunt barceloní. Ara ha quedat sense contracte i busca destí a la província de Barcelona, a poder ser. I el Badalona és una de les seves preferències.

   

  Dani Martí ja va defensar els colors del Badalona. Ho va fer fa pràcticament deu anys. Procedent del Mataró, el migcampista va jugar una temporada al filial escapulat abans d'incorporar-se a la primera plantilla. Posteriorment va jugar al Palamós i el Girona abans d'arribar al Sant Andreu, on va assolir els seu millor nivell com a futbolista. El Badalona sembla interessat en incorporar-lo, conscient de que la posició de mig centre comença a quedar deshabitada després dels comiats de Ceballos, Manga o Serramitja. Però per ara, les negociacions estan en un punt mort perillós, del qual se'n podria aprofitar un altre club que vulgui incorporar-lo. En principi, la voluntat del jugador és arribar a un acord amb el Badalona, però no a qualsevol preu.