El Badalona és equip de play off

0
    78
    Flash Bdn

El Badalona s’ha classificat per al play off d’ascens a 2a RFEF després d’empatar, en el derbi comarcal, contra la FE Grama (2-2). Els escapulats necessitaven un punt, o bé que els seus perseguidors, Tona i L’Escala, no sumessin la victòria. Totes les circumstàncies van ser favorables, malgrat que en determinats moments tot es girava en contra.

Fluixa primera part dels homes de Gerard Albadalejo, els quals es van veure superats pel conjunt local: Vadillo i Alvaro Martí, rematant una centrada al segon pal, van posar el 2 a 0 en el marcador, amb un Badalona que , malgrat alguns intents, no va arribar amb gaire claredat a la porteria local.

Al descans, el míster escapulat va moure fitxa, introduint tres canvis amb l’entrada de Willy, Estellés i Carlos Martínez. El Badalona va guanyar en profunditat. Batanero va donar el primer avís. Dani Homet, rematant una centrada de Toni Larrosa, i amb un xut que va entrar per l’escaire, establia la igualada al marcador. Els escapulats van tenir opcions, fins i tot, de guanyar el partit, en un final obert.