El Barça Lassa s’emporta un derbi de defenses (64-58)

0
    26

13/02/2017 – El Divina Seguros Joventut competeix fins a l’últim quart malgrat les baixes contra un Barça que jugava amb tot.

La Penya (3/1) ja sap què és perdre en la segona fase de la lliga, tram de la temporada que ha de conduir els de Dani Miret fins a la final a quatre catalana. En un matx on el Divina no podria comptar amb Signes, Busquets i Nunes, el júnior verd-i-negre plantaria cara a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Malgrat que Parrado i Galán encara s’estan readaptant a la dinàmica després d’estar lesionats, l’equip de Miret podria causar-li dificultats a l’etern rival. Eric González faria de líder (15+10 i 18 de valoració), mentre que l’aportació del cadet Arnau Jaime (11) també seria notable.

El Divina passaria d’un primer quart d’encert exterior (12-18) a col·lapsar ofensivament abans del descans (33-27). Tot i que la Penya jugaria limitada per la manca d’entrenaments de qualitat (lesions), els de Badalona es mantindrien dins del matx (48-47) i inclús arribarien a capgirar el resultat en l’últim període (50-51).

Aleshores, en el moment de més responsabilitat, el Barça responia amb un parcial de 11 a 3 que deixava el xoc sentenciat (61-54). La manca d’idees ofensives acabaria castigant un Divina voluntariós en defensa.

El resultat negatiu del júnior verd-i-negre contrasta amb el triomf assolit pel Sant Josep (4/1) al grup ‘B’ de Preferent. Els parroquials es mantenen segons (4/1) després d’exhibir-se davant el cuer: la UBSA (82-48).

El partit només tindria emoció durant un quart (16-10), ja que després els de Marcel Roca dominarien a plaer. El Sant Pep trencava la situació amb un parcial de 26 a 9 (42-19) i seria capaç de mantenir el peu al damunt de l’accelerador (63-33).