El C.C. Montigalà proposa un concurs per celebrar Sant Jordi

  0
  32
  IMG_4795.JPG

  16/04/2014 – Fins al proper 21 d’abril, els seguidors de la pàgina oficial de Facebook de Montigalà podran participar en un concurs per guanyar un lector de llibres electrònic (Eboob Kindle) i un ram de roses.

  Fins al proper 21 d’abril, i amb motiu de la celebració del dia de Sant Jordi, els seguidors de la pàgina oficial de Facebook de Montigalà (https://www.facebook.com/ccmontigala?ref=ts&fref=ts) podran participar en un original concurs amb el qual podran guanyar un dels lots formats per un modern lector de llibres electrònics (Eboob Kindle) i un ram de roses.  

   

  Per a optar al premi, els participants hauran d’unir en 30 segons sis parelles de símbols ocults en un panell a través de l’aplicació especialment dissenyada per a l’ocasió.  

   

  La iniciativa, que ja ha registrat més de 2.100 participants, pretén ser una manera diferent d’integrar la festa de Sant Jordi en la vida del centre comercial i s’emmarca en l’aposta de Montigalà “per convertir-se en la referència d’oci de la localitat, amb activitats lúdicas i iniciatives culturals que enriqueixen l’experiència de compra dels clients”.