El grup municipal ERC Avancem-MES reclama una solució a la zona de gossos del Parc de Ca l’Arnús

  0

  La construcció provisional i necessària de l’Escola Lola Anglada al Parc de Ca l’Arnús, al barri de Casagemes, requereix convertir l’actual zona de gossos en el pati de l’equipament escolar. Això ha provocat les queixes de diversos usuaris de la zona de gossos, que veuen necessari trobar una localització alternativa a aquest espai dins del parc.

  El passat dissabte 20 de juliol, Alex Montornès – portaveu del grup municipal d’ERC Avancem-MES – va reunir-se amb diverses persones usuàries de la zona de gossos per tal d’escoltar les seves preocupacions. El regidor i els usuaris van coincidir que un cop desencallada la construcció provisional de l’escola cal trobar una localització alternativa a la zona de gossos dins del parc, ja que el Parc de Ca l’Arnús és l’espai més gran disponible al Districte 1 i dóna cobertura als veïns i a les veïnes de barris com Centre, Casagemes, Canyadó, el Manresà o inclús de la ciutat de Montgat.

  Al mateix temps, el grup municipal d’ERC Avancem-MES reclama la convocatòria de la comissió per revisar l’Ordenança de Tinença d’Animals aprovada fa més d’un any, on els partits i les entitats animalistes tenen moltes aportacions a fer-hi.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí