El programa municipal de microcrèdits per a emprenedors rep 26 sol·licituds

  0
  33
  Poligon Les Guixeres.JPG

  19/07/2017 – La quantitat de demandes dobla el pressupost de 270.000 euros i s'haurà de fer una selecció.

  El programa de microcrèdits #CreditBadalona, impulsat per l’Ajuntament i Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA), ha tancat el període de sol·licitud d’ajudes amb un total de 26 peticions per finançar projectes d’emprenedoria i noves línies de producció en empreses ja existents. La iniciativa està dotada amb un pressupost de 270.000 euros per repartir entre les sol·licituds presentades, que suposen una demanda total de 475.250 euros.

   

  Com que els crèdits demanats superen la partida destinada al programa, s’ha iniciat un procés de selecció entre les sol·licituds presentades. Els projectes que no siguin escollits per rebre un finançament continuaran tenint l’assessorament de l’IMPO per a buscar una alternativa en altres microcrèdits o altres vies de finançament.

   

  Per ser un dels beneficiaris del programa #CrèditBadalona, els participants havien de presentar un pla d’empresa on es fes palès quin era el seu projecte empresarial i que mostrés la seva viabilitat. La gran majoria d’aquests plans d’empresa s’han fet amb l’assessorament dels tècnics de la Unitat de Foment Empresarial.

   

  La meitat de les sol·licituds han estat presentades per empreses que volen ampliar les seves activitats, mentre que l’altra meitat corresponen a projectes d’emprenedoria que aspiren a obrir-ne de noves. De les 26 demandes de finançament, 11 opten a un crèdit per un import de 25.000€.