EL PSC denuncia l’abandó d’un solar en construcció al Gorg

  0
  55
  level.JPG

  20/02/2013 – Les obres dels terrenys de l'empresa Level, al Gorg, 'inaugurades' l'abril passat, es troben paralitzades i les lones de publicitat comencen a trencar-se.

  El PSC badaloní ha denunciat l’estat “d’abandó i perillositat” del solar de l’empresa Level, que a l’abril va reprendre unes obres de promoció privada d’habitatges, finançades per Bankia. Mesos després, diu el grup municipal, s’ha pogut constatar que “la paralització de les obres” és “total” a l’entorn del Port. En conseqüència, les lones gegants de publicitat s’han desenganxat, “amb el perill que suposa per als vianants”, diu el PSC, que vincula la situació a la inacció del govern municipal a tota la ciutat de Badalona.

   

  Des de l’executiu del PP, però, s’ha recordat que aquesta parcel·la és de propietat privada i que l’únic que pot fer l’Ajuntament, igual que fa, diu, amb la resta de solars privats de la ciutat, és demanar als propietaris que en tinguin cura i posin remei als problemes que puguin causar de cara a la via pública.