Emergències Setmil agafa el relleu de Proactiva en el servei de socorrisme de la platja

  0
  17
  20170610_145852.jpg

  22/06/2017 – El servei de salvament d'aquest estiu ha estat adjudicat i l'empresa començarà a prestar-lo, després de dues primeres setmanes amb Proactiva de forma puntual.

  Després de molts anys, concretament des de 2009, el servei de socorrisme no estarà en mans de Proactiva. La contractació impulsada d'urgència per l'Ajuntament, després que Proactiva impugnés el concurs públic per la subrogació del personal, es farà efectiva en els propers dies.  

   

  El negociat sense publicitat del Consistori ha tardat uns dies en resoldre's, ja que l'oferta guanyadora va renunciar i l'adjudicació ha passat a mans de la segona millor candidata. Aquest dilluns s'ha publicat de manera oficial que l'encarregada del servei, aquest estiu, serà la companyia Emergències Setmil, un grup amb 15 anys d'experiència i amb seu a Palma de Mallorca.

   

  La prestació bàsica de salvament comptarà amb un mòdul central a Pont d'en Botifarreta, quatre mòduls assistencials al Coco, l'Estació, la platja dels Pescadors i la del Cristall, a més de punts de vigilància i assistència a Pont del Petroli, Estació, Pescadors, Pont d’en Botifarreta i Barca Maria. El servei es perllongarà fins al 11 de setembre i suposa un cost d'uns 200.000 euros.

   

  Els primers dies de la temporada, Proactiva s'ha encarregat del servei mínim de salvament i vigilància de forma provisional, abans de l'entrada d'aquesta nova empresa. Aquesta setmana ja s'han vist col·locades les torres i cadires de vigilància dels socorristes, l'absència de les quals havia estat motiu de queixa de l'oposició els primers dies.