Esports impulsa un pla per millorar equipaments de tota la ciutat

    0
    33
    polideportivo.jpg

    12/01/2017 – Està previst actuar a sis camps de futbol, tres zones esportives a l'aire lliure i tres pavellons.

    La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Badalona està portant a terme un Pla de Xoc per millorar l’estat de les instal·lacions esportives municipals. Es tracta d’una cinquantena d’actuacions en 15 equipaments esportius de la ciutat amb una inversió de 200.000 euros.

     

    El Pla de Xoc, iniciat el mes de desembre passat, actua sobre diverses zones esportives; camps de futbol; pavellons i pistes poliesportives; pistes d’atletisme i petanca. Les obres de millores i arranjament de la piscina municipal Mireia Belmonte, amb un import de 48.000 euros, són una de les actuacions que ja han finalitzat i que han permès la reobertura d’aquesta instal·lació aquesta mateixa setmana.

     

    Està previst actuar a sis camps de futbol, tres zones esportives a l'aire lliure i tres pavellons. Dins d’aquestes obres incloses en el Pla de Xoc d’Esports desembre 2016 – gener 2017, cal afegir la recol·locació del mòdul prefabricat recuperat que hi ha instal·lat a la petanca de la plaça Segona República, al barri de Lloreda.

     

    La regidora d’Esports, Maria Gallardo, assenyala que “s’ha posat fil a l’agulla”, tot i admetre que “encara queden moltes coses a fer per les mancances que s’arrosseguen dels anys anteriors” i que el pressupost de manteniment del departament hauria de ser major.