ICV-EUiA Badalona enceta el curs polític a l’escola Josep Carner de La Salut

  0
  130929_Inici_curs_pol_tic_2013_005_web.jpg

  01/10/2013 – La coalició va organitzar un vermut obert a la ciutadania que va comptar amb la presència de la diputada al Congrés Laia Ortiz i del diputat al Parlament Joan Mena.

  ICV-EUiA ha iniciat aquest diumenge el curs polític a Badalona amb un acte a una de les escoles públiques del barri de La Salut, el Josep Carner. La diputada al Congrés Laia Ortiz i el diputat al Parlament de Catalunya Joan Mena van participar d’un matí de vermut amb els polítics i militants locals i els veïns i veïnes de la zona.

   

  El president del grup municipal, Carles Sagués, va intervenir per explicar la “necessitat de creure amb una alternativa al govern del PP a Badalona”. “Davant la demagògia d’Albiol i les pràctiques mafioses del seu govern, ICV-EUiA som garantia de canvi, prioritzant els serveis a les persones, la lluita contra la pobresa i per un canvi de model social, basat en la igualtat i el creixement sostenible”, afirmen els ecosocialistes.

   

  La diputada al Congrés Laia Ortiz va fer un repàs a les últimes reformes del govern del PP a l’estat, denunciant la “revolució conservadora que estan impulsant en aquesta legislatura, contra les pensions, contra l’educació, contra l’accés a la salut i a la justícia, contra el dret a l’avortament, fomentant els grans interessos corporatius i la banca”.

   

  Per la seva banda, Joan Mena, va centrar el seu parlament en la defensa de l’educació pública, concretament a Catalunya, on el govern de CiU, reprova, impulsa privatitzacions, facilita recursos als centres privats i concertats.

   

  Per últim, i abans d’iniciar el vermut, es va passar una projecció de 4 minuts amb imatges de la marxa per l’educació d’aquest agost, la cadena humana del “3×3 pels nos3 drets”, les visites a centres sanitaris de Badalona, la commemoració dels bombardeigs feixistes a Badalona, l’acte d’homenatge a Salvador Allende, el Tram Progrés de la Via Catalana, l’últim acte al carrer amb Joan Herrera, i la manifestació de l’1 de maig a Barcelona, amb militants de la localitat.