Kuzmic tancarà el joc interior

  0
  30
  kuzmic2.jpg

  27/08/2012

  El president de la Penya, Jordi Villacampa, ho ha confirmat via Twitter. Kuzmic (2,14) serà el jugador més alt que ha entrenat Salva Maldonado en les últimes 7 temporades.

  La cessió d'Ognjen Kuzmic de l'Unicaja a la Penya no és oficial però si oficiosa. Fa poques hores el president verd-i-negre, Jordi Villacampa, ho ha confirmat al seu compte twitter com ja va fer la temporada passada amb alguns fitxatges.

  Kuzmic arriba a la Penya per disputar minuts a la lliga ACB. Després de jugar dos anys a la lliga de Finlàndia, ha dominat la Leb Or amb només 22 anys acabant entre els 15 més ben valorats i sent líder en taps per partit, posant-ne més de 2.

  El bosnià de 2,14 tancarà un joc interior curt de centímetres en el que Jordi Trias (2,08) és el segon home més alt. De fet caldrà veure com Kuzmic s'adapta a un equip baix i com Maldonado utilitza un home alt. El tècnic de Sant Adrià sempre ha preferit jugadors potents com Ayón, Byombo o Tay Williams en comptes d'homes molts grossos i poc àgils. En les últimes 6 temporades entrenant el Gran Canària i el Fuenlabrada només Moncasi (2,10) i Youssoupha (2,14), un senegalès de la pedrera del Gran Canària, superaven els 2,10. Salva Maldonado sempre ha imprès al seu equip un joc ràpid amb jugadors que puguin córrer tota la pista i optimitzar les opcions de fer bàsquet en un contraatac.

  Kuzmic, com Corey Fisher, està disputant el preeuropeu amb Bòsnia però no ha disputat cap partit.