La Colla Micaco s’abona als castells de set

  0
  44
  castellers bcn.jpg

  03/06/2014 – Els Castellers de Badalona van actuar diumenge a Trinitat Vella, on van descarregar un nou 3de7.

  Els Castellers de Badalona han actuat aquest diumenge a la Festa Major del barri barceloní de Trinitat Vella, acompanyats de la Colla Castellera Jove de Barcelona.

   

  La jornada va començar amb un pilar de 4 d'entrada, que va deixar pas a la primera ronda, on els Micaco van presentar el 4de6 amb agulla que, tot i alguna petita sacsejada, es va descarregar sense problemes.

   

  Animats pel bon nombre de camises que van portar a plaça, la colla badalonina va voler atacar un nou 3de7 en segona ronda. L'estructura va pujar nerviosa, però un bon treball i la ràpida ascensió del castell van fer que es carregués amb comoditat. Per arrodonir la diada, la Colla Micaco va voler fer un 3de6 amb agulla introduint força rotacions a tronc i a canalla. El castell, que va pujar sense cap entrebanc, es va haver de desmuntar.

   

  Malgrat això, els Castellers de Badalona van fer un nou intent en ronda de repetició, quan el van descarregar de manera impecable. Van completar la diada descarregant dos pilars de 4 simultanis.