La Generalitat atorga a TUSGSAL el distintiu de garantia de qualitat ambiental

  0
  tusgsal.jpg

  15/09/2016 – La menció reconeix els vehicles d'empreses respectuosos amb el medi ambient que compleixen uns requisits d'excel·lència.

  Tusgsal ha rebut el distintiu de garantia de qualitat ambiental que atorga la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

   

  Es tracta d'una identificació que s'atorga a vehicles d'empreses respectuosos amb el medi ambient per reconèixer que es compleixen uns requisits d'excel•lència ambiental més enllà dels que són establerts com a obligatoris per la normativa vigent.

   

  Aquests criteris tenen en compte aspectes com la gestió de la flota, formació dels conductors, tipus de vehicles i altres accions de compromís ambiental.

   

  L'obtenció del distintiu suposa el compromís de Tusgsal per a contribuir en el repte de reduir les emissions contaminants. En entorns urbans, com el Barcelonès Nord, les concentracions de partícules i diòxid de nitrogen són especialment elevades i això perjudica la qualitat de l'aire i el benestar de les persones.