La pluja obliga a suspendre el partit amb el Vila-real B al minut 32 de la primera part (0-0)

0
    31

28/09/2014 – La pluja ha obligat a suspendre el partit entre el Badalona i el Vila-real B al minut 32. El camp de Pomar ha quedat absolutament impracticable.

28/09/2014 – El fort aiguat que ha caigut aquesta tarda ha obligat a suspendre el partit que el Badalona estava disputant amb el Vila-real B, quan el marcador era de 0-0 al minut 32 de la primera part. Amb un terreny de joc absolutament impracticable, el col·legiat Hernández Lorenzo ha decidit enviar els dos equips als vestidors i ara tocarà buscar una nova data per jugar l’hora de partit que falta per disputar. Curiosament el matx haurà començat a Pomar i s’acabarà a Montigalà, ja que els badalonins s’hi traslladaran ben aviat.

La suspensió ha arribat just després d’una ocasió claríssima dels visitants, quan Jason ha aprofitat una pilota morta per culpa dels bassals del camp per encarar Marcos. El porter escapulat, un cop més, ha salvat els de Manolo González, que també han pogut marcar gràcies a un xut llunyà enverinat de Raúl Torres. Amb la pluja caient ja des del xiulet inicial, els badalonins ho han provat amb insistència des de fora de l’àrea, intentant forçar alguna errada del porter Aitor.

Abans de l’inici del partit la plantilla del Badalona ha lluït una samarreta de suport a Joan Grasa, jugador escapulat que ha patit una greu lesió al genoll i haurà d’estar un mínim de 6 mesos de baixa.

FITXA TÈCNICA

CF Badalona (0): Marcos, Lulu, Óscar Sierra, Amantini, Fran Grima, Prior, Manu Balda, Toni Lao, Matamala, Raúl Torres i Abraham.

Vila-real B (0): Aitor, Felipe, Manu Viana, Tano, Israel, Anton, Jason, Marc, Cubillas, Sergio i Nahuel.

Àrbitre: Ángel Hernández Lorenzo. Ha ensenyat targeta groga a Prior, del Badalona.