La policia deté al Màgic un grup de presumptes segrestadors després d’una persecució des d’Alella

  0
  49
  IMG_9446_1_2.JPG

  20/07/2017 – Tres individus van retenir a la força un home i van fugir fins que van ser interceptats a Badalona.

  Ensurt general al Màgic Badalona aquest dimecres a la tarda, després d'una intervenció policial que ha sorprés a molta gent del centre comercial. La policia ha escomés dues detencions després de perseguir un grup d'homes que havia intentat segrestar una noia, presumptament.

   

  Els fets havien començat a la població d'Alella, on els tres individus van retenir un home, de nacionalitat alemanya, segons algunes fonts. Posteriorment, van fugir i van ser perseguits fins a Badalona, on finalment van ser cercats al Màgic.

   

  A una hora en la qual hi havia molts clients, es van produir moments d'incertesa i sorpresa. Tot i que algunes fonts apuntaven ahir que el centre va haver de ser tancat, des del Màgic neguen que les portes arribessin a tancar en cap moment. Allà es van produir dues detencions i es va alliberar l'home suposadament segrestat.

   

  El tercer integrant va fugir, cosa que va desencadenar una cerca amb un bon nombre de cotxes, tant de Mossos com de Guàrdia Urbana, així com amb helicòpter. Finalment, un sospitós va ser interceptat a la zona de Pep Ventura per la Guàrdia Urbana, i va resultar ser el tercer integrant. Tots tres, d'origen georgià, han estat detinguts.

   

  Mossos no ha ofert detalls oficials sobre el cas, ja que s'ha posat en marxa una investigació que podria derivar en més actuacions. Algunes fonts expliquen que s'està intentant esbrinar si els tres homes i el retingut tenien una vinculació passad i els fets venien motivats per antecedents anteriors.