La pressió és per al líder

    0
    bdn_llagostera07.jpg

    05/04/2014- Visitar el camp del líder habitualment és un mal negoci, però en aquesta ocasió el Badalona s’enfronta al Llagostera (diumenge a les 12.00 h) amb la confiança que donen les victòries. Després de tombar el Reus tot es veu amb molta tranquil·litat i això fa que els escapulats afrontin el partit contra el primer classificat amb res a perdre i molt a guanyar. A més, els de Lluís Carrillo no arriben precisament en una bona dinàmica de resultats. Venen de perdre contra l’Olot (1-0) i no han guanyat en les últimes quatre jornades (tres empats). Una ratxa negativa que ha reduït considerablement el seu avantatge al capdavant de la classificació. Ara el Llagostera suma 60 punts, amb l’Atlètic Balears (59) i l’Hospitalet (57) trepitjant-li els talons. Un fet que, alhora, fa que els de Lluís Carrillo estiguin absolutament necessitats de victòries. I més a casa. 

    “Anem al camp dels millors. Segurament a principi de temporada no esperaven ser on són ara, però s’ho han ben guanyat”, explica Piti Belmonte, que confia que l’equip “surti a competir al màxim” i no es repeteixi la història del partit a Tarragona, on en els primers vint minuts l'equip va encaixar dos gols. Els badalonis, però, són conscients que per al Llagostera el partit és una autèntica final i sobretot tenen clar que serà determinant "adaptar-se ràpidament" a un terreny de joc de dimensions molt reduïdes, on és força complicat tenir el control del partit.

    El tècnic escapulat podrà comptar amb els mateixos jugadors que van derrotar el Reus diumenge passat, ja que Robert Costa i David Bermudo segueixen sense fer net dels problemes físics que arrosseguen. En el Llagostera, es perdrà el partit el migcampista Tito, que està sancionat per acumulació de targetes grogues.