L’Ajuntament confirma que la Biblioteca de Can Casacuberta reobrirà parcialment al públic el 13 de febrer

  0

  La principal biblioteca de la ciutat obrirà després de més de quatre anys tancada

  El pròxim dilluns 13 de febrer la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta reobre parcialment les portes al públic després de corregir les deficiències que impedien el seu funcionament. El seu horari d’obertura serà de 9.30 a 20.30 hores, de dilluns a divendres, i els dissabtes, de 9.30 a 13.30 hores. 

  Tot i la reobertura al públic, encara queden treballs per enllestir com per exemple la reparació de la coberta per evitar filtracions; la renovació del mobiliari de la biblioteca i la ja esmentada adequació de la sala infantil.

  Tancada des del desembre del 2019

  La reobertura d’aquest equipament, situat al carrer de Mossèn Anton Romeu, 48 del barri del Centre i que va haver de tancar el desembre del 2019, no inclou encara la sala infantil, que entrarà en funcionament quan finalitzin les tasques d’adequació de l’espai a la normativa d’evacuació i seguretat. Aquest servei es continuarà prestant de forma provisional a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural el Carme (carrer de Francesc Layret, 78), on es porta a terme la programació d’activitats infantils, servei de préstec i sala de lectura. 

   La Biblioteca Can Casacuberta reobre després que s’hagin portat a terme actuacions com ara la instal·lació d’una nova caldera i aparell de climatització; augment dels endolls i més il·luminació; millores de l’accessibilitat amb un nou ascensor d’accés a la primera planta; millores decoratives de l’entorn amb un nou mosaic a la font i la instal·lació de verd interior; l’ampliació del fons bibliogràfic.

  La regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha explicat que l'”obertura de la biblioteca Can Casacuberta era un dels objectius principals del nostre mandat. Hi ha hagut molts obstacles, però gràcies al treball incansable dels tècnics i d’aquest Govern hem pogut obrir un equipament que és essencial en la cohesió social de la ciutat”. 

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí