Manolo González: “Vist com ha anat el partit sumar un punt hauria estat el més just”

  0
  14
  4774.jpg

  21/09/2014 – L'entrenador del Badalona ha lamentat que el bon treball dels seus jugadors s'hagi quedat sense premi. Considera que el més just hauria estat un empat i treu ferro a un incident amb Bermudo, que s'ha empipat quan el tècnic l'ha substituït en la segona part. 

  21/09/2014 – Manolo González ha lamentat que una acció aïllada hagi suposat una derrota immerescuda del seu equip.  “Vist com ha anat el partit sumar un punt hauria estat el més just”, ha explicat el tècnic escapulat, que ha destacat,  un cop més, l’ordre i la seriositat dels seus damunt del terreny de joc.  “Hem fet un partit molt complet.  L'hem tingut controlat, sense passar angúnies, davant d’un Hospitalet que a nivell ofensiu és un  dels millors de la categoria”, ha comentat González,  que ha reiterat la mala sort de l’equip pel gol encaixat i per les ocasions perdudes: “En la segona part hem tingut la pilota i ocasions de gol, com el xut d’Abraham o alguna contra. Repeteixo que ha estat una llàstima no puntuar, perquè l’equip ha fet un molt bon treball. Fins i tot en la segona part, quan el partit s’ha trencat una mica, hem aguantat molt bé, sobretot els seus contraatacs, on tenen molt perill”.

  “Potser el dia del Nàstic la moneda va caure del nostra cantó, perquè era més possible haver perdut allà per com havia anat el partit. En canvi, avui era més aviat un empat”, ha conclòs Manolo González, que confia que l’equip no acusarà aquest primer entrebanc en el campionat: “Millor que arribi ara, en la cinquena jornada i en un camp difícil.  Ara venen dos partits a casa i a veure si podem treure sis punts que serien molt bons”. “Hem de mirar ser forts perquè la categoria està molt igualada i la gent comença a guanyar partits. A casa, en la mesura del possible, hem de ser molt fiables”, ha afegit.

  L’entrenador del Badalona ha volgut treure ferro a l’enfrontament dialèctic que ha mantingut amb Bermudo quan l’ha canviat en la segona part. El lateral s’ha empipat amb la substitució . “Bermudo tenia targeta groga i sabíem que l’atacarien per aquella banda. Per això hem cregut que el més oportú era canviar-lo. Al jugador no li ha agradat el canvi i el comprenc, perquè a ningú li agrada que el canviïn, però són coses que s’han d’arreglar al vestidor i  que hem de controlar tots una mica”. Per últim, González ha desitjat que la lesió de Joan Grasa, que avui havia de ser titular a l’Hospitalet, no “sigui res greu”. El jugador es va fer mal al genoll a l’entrenament de divendres i s’està a l’espera de les proves per acabar de determinar l’abast de la lesió.