No té rival: Belmonte ho guanya tot al campionat d’Espanya amb sis ors i sis mínimes pel Mundial

  0
  44
  C9JbxcAXoAEEndu.jpg

  11/04/2017 – La nedadora de Badalona clou la seva participació a l’Open complint amb els seus objectius.

   

  Sobrehumana, incansable i amb la fam intacta malgrat haver-ho guanyat gairebé tot al llarg de la seva carrera esportiva. Els campionats d’Espanya de primavera que s’ha celebrat aquesta setmana a Pontevedra han tingut una gran dominadora. Ha estat la de sempre: Mireia Belmonte.

   

  La badalonina aconseguia tots els seus objectius a Galícia, guanyant una llarga llista d’ors i assegurant les mínimes pel Mundial de Budapest del pròxim estiu.

   

  Avui, la nedadora de la Salut tancava la seva participació a l’Open aconseguint el seu sisè or en la prova dels 400 lliures (4:06.77), imposant-se clarament a Diana Duraes (4:13.79) i Águeda Cons (4:13.83). En els dies previs, Belmonte s’havia penjat l’or en cinc proves més.

   

  “Penso que és un bon inici per la part de temporada que ara comença”, comentava la vigent campiona olímpica per fer balanç del campionat d’Espanya.  Després de descansar “uns dies”, la de Badalona tornarà a centrar-se en la preparació del Mundial de Budapest, gran objectiu del curs.

   

  “El meu objectiu a Budapest és estar en les màximes finals possibles i intentar lluitar per la medalla en els 200 metres papallona”, ha precisat Mireia Belmonte. La campiona de la Salut té assegurat un ampli ventall de proves: 200 papallona, 1500 lliures, 800 lliures, 400 estils, 400 lliures i 200 estils.