Un home de 75 anys mor a la platja del pont d’en Botifarreta

  0
  47

  17/08/2012 – Va succeir poc després de les 9 del matí de dimecres; tot i que dues persones el van treure de l'aigua i un metge va fer els primers auxilis, va acabar perdent la vida.

  Un home de 75 anys, veí de Badalona, va morir dimecres, poc després de les 9 del matí, a la platja del pont d’en Botifarreta. Dos persones que en aquell moment es trobaven a la platja van treure aquesta persona de l’aigua i un ciclista que es va identificar com a metge va portar a terme les primeres maniobres de reanimació. Els serveis d’emergència mèdiques van continuar amb els treballs de reanimació, però no van poder evitar que l’home acabés perdent la vida.

   

  Una mica més tard, a les 9.30 hores, un home de 80 anys, veí també de Badalona, va patir un altre incident. L’afectat va començar a trobar-se malament i una família que es trobava a la zona el va ajudar a sortir de l’aigua. Una patrulla ciclista de la Guàrdia Urbana de Badalona el va socórrer i va avisar als serveis d’emergències mèdiques, que el van traslladar a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, després que perdés el coneixement i es trobés en estat molt greu.