Vives: “Ha estat un partit molt dur i difícil per mi”

  0
  1415_CJB-VBC (25).jpg

  19/04/2015 – Després de tota una vida a Badalona, el base barceloní tornava per primera vegada a l’Olímpic vestint la samarreta del València Basket.

   

  Per Guillem Vives, asseure’s a la banqueta visitant a l’Olímpic ha estat, com a mínim, xocant. El jugador del València va estar durant deu temporades formant-se al FIATC Joventut i avui tornava per primer cop ‘a casa’.

   

  “Hem patit molt contra un gran rival. En l’últim quart ens hem pogut imposar. Reconec que ha estat un partit molt dur i difícil per mi”, declarava Vives després d’aconseguir derrotar a la Penya (91-95).

   

  El base taronja ha disputat prop de 12 minuts, tancant el duel amb un discret -4 de valoració. Encarant els darrers deu minuts a 11 punts del FIATC Joventut, el València s’ha encomanat a les directrius de Carles Duran per aconseguir remuntar.

   

  “Ens ha dit que quedava molt temps i hem polit alguns detalls en defensa que calia corregir. Defensa a defensa ens hem ficat dins del partit”, ha revelat Guillem Vives.

   

  El base relatava com el partit “s’havia decidit en un cara o creu, amb Pau Ribas sent “determinant”. “Ens ha ajudat molt a guanyar”, apuntava el base.

   

  Vives també ens ha explicat quines sensacions va tenir des que va arribar ahir a Badalona. “L’entrenament d’ahir a l’Olímpic ja va ser estrany. I veure als meus amics des de la banqueta contrària també. Li desitjo molta sort a la Penya”, afirmava el jugador format al planter verd-i-negre.

   

  Vives ha estat “nerviós durant els 20 minuts previs al partit”, però després ja s’ha sentit còmode per jugar amb normalitat. Sobre el cúmul de faltes xiulades a la Penya, el base no s’ha volgut mullar massa.

   

  “Sabíem que seria un partit intens. Crec que els dos equips han fet moltes defenses dures. Hi ha hagut faltes als dos cantons”, ha declarat Vives.