Ajuntament i CF Badalona troben “línies de col·laboració”

  0
  64
  IMG_4521.JPG

  13/07/2017 – El CF Badalona fa pública una nota en què anuncia que "s'han traçat línies de col·laboració" amb l'ajuntament després de treballar intensament durant l'últim mes.

  El CF Badalona fa pública ahir una nota en què anuncia que "s'han traçat línies de col·laboració" amb l'ajuntament després de treballar intensament durant l'últim mes. "El club assumirà el deute pendent amb les administracions públiques per obtenir els certificats de deute zero", "l'Ajuntament engegarà tots els mecanismes subjectes a llei donar sortida a allò que recull el conveni", es pot llegir en el comunicat.
  L'entitat 
  escapulada subratlla que el conveni signat el 30 de març passat amb la casa de la vila «contempla una subvenció de 100.000 euros i un contracte de patrocini de 109.000 (…), subjecte a disponibilitat pressupostària», i afegeix que, com que el pressupost municipal no va ser aprovat fins dos mesos més tard, el 30 de maig, fins aleshores no es van poder ultimar els acords entre ambdues parts. El text continua dient que la situació ha provocat una tensió de tresoreria en el club que ha estat a punt d'afectar els pagaments dels dos últims mesos i que el president, Miguel Ángel Sánchez, ha hagut d'avalar les dues últimes mensualitats als jugadors per tal que no hi hagués denúncies per impagaments, que provocarien el descens administratiu del Badalona.
  La nota destaca, per altra banda, que l'ajuntament ha procedit a donar resposta a dues reclamacions històriques 
  del Badalona i que el club recorda que queden pendents els drets històrics de permuta urbanística.